Garrotxa.info Logo

Run4Càncer, Cursa solidària a Olot

La RUN4CÀNCER a Olot, dia 1 de Febrer de 2015. La Run4càncer és una cursa solidària que recauda fons destinats a ajudar als malalts de càncer i als seus familiars. Aquest és l´objectiu amb el que la Oncolliga de Girona ens convida a formatlitzar la inscripció a la cursa que en guiarà a córrer pels voltants de la ciutat d´Olot, tot escalant a la muntanya de Sant Valentí i posteriorment al volcà Montolivet. 

El mateix dia 1 de Febrer i a la mateixa hora, les 10h del matí , es podrà fer la cursa a altres punts de la província de Girona, així que no tenim excusa: Girona, Salt, Palafrugell, La Jonquera, Porqueres/Banyoles, Planoles, Tossa de Mar... reconeixem que sentim certa atracció per la de Planoles, però en aquesta ressenya ens centrem en la Run4Càncer d´Olot, el seu recorregut, paisatges i fotos, aixi que ens hi veiem.

El vídeo de Garrotxa.info de la Run4Càncer.

Vivim la cursa, compartim el nostre moment. Vídeo de la Run4Càncer.

Les nostres fotos de la cursa 2015.

Feliç de veure l'exit total que suposen les + de 400 inscripcions a Olot, rècord provincial de totes les marxes Run4Càncer. Compartim les fotos que hem anat tirant entre bufet i bufet. Destacar lal bona organització, el recorregut de corriol i l'espectacular resposta dels participants. 

Recorregut de la Run4Càncer 2015 d'Olot.

El Dia 1 de Febrer de 2015 a les 10h estem citats a aquesta primera edició de la Run4càncer a la Garrotxa, Olot. Es tracta d´una marxa solidària on podrem col·laborar amb els objectius de l’Oncolliga tot omplint una inscripció en una de les dos modalitats en les que es divideix la prova, que son 5 o 10km de muntanya pels volts d´Olot.

Oncolliga Run4Càncer

La sortida es donarà a l’espai del Recinte Firal (Antiga estació de tren d´Olot) per a fer un dels dos recorreguts. A continuació detallem el recorregut de 10 km, en el que començarem agafant el bicicarril o via verda direcció a les Preses, ens desviarem abans d´arribar a Codella cap a la casa del Collell, ens enfilarem en una dura pujada a Sant Valentí, per baixar cap a la Casa del Puig al Pla de Dalt, ens enfilarem altre cop a la muntanya pelada i fins al cim del Volcà de Montolivet. La baixada altre cop per muntanya pelada (on veurem bones vistes), travessarem el Fluvià al Tussols i farem tot vora riu cap a la gorga de Can Basil (veure foto), Fonts de Sant Roc i arribada. Un recorregut mot trencacames, sinuós i exageradament divertit pels seus contrastos i sobretot vistes. Molt de corriol per gaudir si les cames ens ho permeten. 

can basil

Reglament i inscripcions a la cursa Run4Càncer d'Olot.

La inscripció té un preu de 8 €, inscripció que es pot fer a través de la pagina web de la Oncolliga, Run4Càncer d'Olot. També és possible inscriure's el mateix dia de la cursa, en aquest cas el preu marcat és de 10 €. El reglament complet de la cursa es pot consultar en aquest document PDF.

Els Inscrits a través de la pàgina web podran recollir el dorsal i la samarreta el mateix dia de la cursaa partir de les 8:30 fis a 15 minuts del començament de la prova. Els que realitzin la inscripció el mateix dia, es tindran que formalitzar a partir de les 8h del matí fins a mitja hora abans del començament de la prova.

Altres aspectes de la Cursa Run4Càncer.

Al finalitzar la cursa solidària, hi haurà esmorzar, sorteig de productes i una samarreta tècnica de regal per a tots els participants.

A la foto: La vista des de Sant Valentí, on veiem el perfil de Serra de Llancers (Amb la barra de ponent enganxada), Puigsacalm i Santa Magdalena .

Vista des de Sant Valentí

Quí és la Oncolliga?

La Fundació Oncolliga Girona i la Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer son entitats sense ànim de lucre que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus familiars. A la seva web http://www.oncolligagirona.cat/ es detallen els objectius fundacionals, que es resumeixen en:

   • Suport als malalts de càncer i als familiars durant el procés de la malaltia.

   • Facilitar recursos als malalts oncològics per a millorar les seves condicions de vida.

 Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la Run4Càncer, cursa popular solidària. Afegim aquesta cursa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2015. Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook? Gràcies.

 

 • tosca


  Bosc de Tosca
 • morrot


  Morrot
 • bianya


  Vall de Bianya
 • montagut


  Montgut
 • 24h


  24 Hores Muntanya
 • 3Onco


  Run4Càncer Olot
 • 2Beuda


  Marxa popular de Beuda
 • 1Nadalenca


  La marxa Nadalenca