Garrotxa.info Logo

Cursa dels volcans 2015

Compartim el vídeo de Garrotxa.info de la volta dels volcans 2015, al seu pas per la darrera de les pujades del dia al punt km 11, Volcà de Montolivet. Un tram amb una pendent descomunal i on el normal era caminar. Ens va agradar animar-vos en un dels punts més durs del recorregut. Busca't al vídeo. Aconsellem posar lese opcions de configuració a 720px HD.  ( Afegim també les  fotos i vídeos originals per descarregar a Google drive.  )

La cursa dels volcans 2015, coneguda també com a "volta pels volcans d´Olot" és una cursa d'atletisme o cursa de muntanya de 12,6 km de recorregut que enfila 4 dels volcans que podem trobar a la cubeta Olotina. Començant pel volcà de Biseroques, continuant per la Garrinada, el Montsacopa i acabant al Montolivet. Son 4 volcans per enfilar-se i baixar a tota castanya, tot gaudint o patint una dura però popular matinal per la Zona volcànica de la Garrotxa, perfectament organitzada pel CEO Centre Excursionista Olot, als qui donem les gràcies per organitzar una cursa de corriols volcànics

Biseroques volta volcans

A la foto: Tram inicial de la pujada al primer volcà, el Biseroques. Barri de Benavent d´Olot.

La cursa dels volcans 2015.

El diumenge 27 de Setembre de 2015 a les 10h del matí es donarà la sortida al recinte de la fira d´Olot ( O antiga estació de tren Olot-Girona), avinguda de l'estació S/N, on hi haurà aparcament, vestuari i dutxa.  

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 24 d’agost i fins el dijous 24 de setembre. Feu-ne avia, perquè les places son limitades a 300 participants.

Aquí teniu el track i el perfil dels 500m de desnivell que el Centre Excursionista Olot ha preparat per aquesta volta dels volcans 2015 i ha compartit al Wikiloc.

 

Cursa dels volcans d'Olot 2015

Per cert, qui vulgui un repte per entrenaraquí teniu un circuit d'entrenament cronometrat a Olot per anar a mirar l'estat de forma. És pla, però te llum a qualsevol hora. Ja ens fareu saber els vostre temps.

Com van ser les edicions anteriors de la cursa dels volcans?

Compartim un vídeo dels participants de la cursa dels volcans edició 2014, a l' iniciar la pujada al volcà de Biseroques al km 3 de recorregut. Ho veureu millor posant a configuració el mode HD i pantalla completa. Esperem haver-vos agafat en un bon moment, malgrat la pujada.

Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la cursa dels volcans 2015. Afegim aquesta marxa al Calendari de marxes populars de la Garrotxa 2015 i ens veiem a la cursa. Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?