Garrotxa.info Logo

Cursa Verntallat del Mallol 2016

Sisena cursa de muntanya Verntallat. 

 En el marc del circuit de curses de muntanya de la Garrotxa, trobem la cursa de muntanya popular de Verntallat, al poble del Mallol ( La Vall d'en Bas  - Garrotxa ).

Aquest Diumenge 28 d'Agost de 2016 a les 9 del matí correrem la sisena edició de la cursa Verntallat, que consta d'uns 9 km de recorregut i uns paisatges per enmarcar. Inscripcions previes a un preu de 3 euros a la web d'inscripció de la cursa del consell esportiu de la Garrotxa.  És de suposar que es podran fer presencials, punt que no podem confirmar.

Cursa Verntallat 2016

Recorregut i perfil de la cursa de Verntallat.

Ruta de la cursa del Verntallat: http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1982728  Gràcies a Furmiruns per compartir el recorregut a Wikiloc.

El recorregut, de 9 km, : Parc de Verntallat ( Les Preses ), la parcel.laria , ermita de Sant Antoni de Puigpardines, el Mallol (525 m), i tanca la circular de muntanya al Parc de Verntallat (Les Preses).

 

Referències a la cursa del Verntallat, el Mallol.

Fotos de la cursa del Verntallat.

Foto del mallol, Sant privat, Puig Pardines, Puigsacalm, Salt del Sallent, Xenacs, La parcel·laria..

El mallol i la parcelaria

cursa verntallat

Ajudem als organitzadors tot compartint a les xarxes socials  la cursa popular del Mallol ? Afegim aquesta marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2017. Article redactat per Albert Terradellas Brugada. Ens fem amics a Facebook?

Si has llegit fins aquí i t'ha agradat l'article  et convidem a clicar m'agrada al Facebook de Garrotxa.info, on compartim diàriament la nostra visió de la comarca de la Garrotxa.