Garrotxa.info Logo

Cursa de muntanya de Sant Martí

Mitja i pico marató de muntanya a Santa Pau.

El diumenge 28 de Febrer de 2016, es correrà la primera edició de la cursa de muntanya titulada "Mitja i pico marató de muntanya de Sant Martí", a la població Garrotxina de Santa Pau

Aquesta cursa neix a partir de la idea de fer corrents el camí de la marxa de bicicleta BTT que es fa seguint en el mateix recorregut. Aquest 2016 posarem per primera vegada a prova els seus 26 km de pistes i corriols .... que fan entendre el nom de la cursa , mitja marató i pico..

Una cosa la podem assegurar... els paisatges i els boscos per on passa la cursa son increïbles i no decepcionaran.

croscat

A destacar que en aquesta cursa la inscripció és únicament a través d'internet, tret diferencial respecte a la resta de curses populars, ja que no podrem inscriure'ns el mateix dia. No badeu.

Recorregut de la cursa de muntanya de Sant Martí

Tot seguit anem a donar la nostra opinió del recorregut de la cursa, començant per una obvietat... 26 km són molts km per la gran majoria de corredors populars, així que reconeixem que estem un xic espantats per la distància i la duresa que prometen els 1200 metres de desnivell.

Un company ens ha dit que si fem les pujades caminant suau i la resta al "trote", la podem acabar bé... però creiem que és excessivament optimista. El que sabem segur és que si ens hi animem la migdiada la tindrem assegurada i quedarem planxats.

Bé, mentre ens ho pensem, anem a mirar el detall del recorregut, i l'acompanyarem amb alguna foto:

  • 26 km de pistes i corriols Garrotxins, dins el parc natural de la Zona volcànica de la Garrotxa.
  • +1200m de desnivell... puja i baixa  per les cames i contra l'aborriment.
  • Punts destacats: Sant Martí, Batet, La Fageda d'en Jordà, Volcà de Santa Margarita, Volcà Rocanegre.
  • Control al km11 ( sòlid ) i al km 18 ( líquid ).

La sortida es donarà a les 9:10 del matí al Camp Municipal d'Esports de Santa Pau, enfilant cap a Sant Martí i el sector de  Sant Abdó i San senen i  Batet de la Serra. | Fotos caminada Batet 2015  | 2014

Santa pau

Ens perdem per l'interior de la fageda d'en Jordà.

Fageda d'en Jordà

Sant Miquel de Sacot..

Sant Miquel de Sacot

Si al final ens decidim, o us decidiu, les inscripcions només es poden fer per via Online a la web www.runedia.com a un preu de 12 euros, i recollint els dorsals una mitja hora abans de la sortida.

Podeu trobar  informació i detalls de la cursa i aplec a la web de l'aplec de Sant Martí a la web dels organitzadors: http://aplecsantmarti.blogspot.com.es/2016/02/mitjaipico-marato-de-muntanya-de-santa.html 

 Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la  cursa  de muntanya "Mitja i pico" de Sant Martí ( Santa Pau ) . Afegim aquesta cursa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2016. 

Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?