Garrotxa.info Logo

Cursa de la Moixina

La Cursa de la Moixina - Primera edició 2013.

Cursa per la Moixina, el parc nou.La cursa de la Moixina és una cursa d'atletisme popular de 10km que es podrà fer caminant o corrents i que podrem gaudir el pròxim dia 1 de Maig de 2013. En aquesta primera edició de la cursa de la Moixina 2013 correrem pels voltants d'Olot, visitem els paratges de la Moixina, pujarem pel Triai i gaudirem d'un tram de la fageda d'en Jordà, corriols, terra volcànica, aiguamoixos, aigua i molta terra volcànica. Podem consultar el recorregut complert i l'altimetria de la primera edició de la cursa de la Moixina al següent mapa i recorregut de la cursa.

 

Inscripcions a la primera cursa de la Moixina.

Cal fer la inscripció fins el dia 28 d'Abril de 2013, dia que es tancaran les inscripcions. La organització no te previst deixar inscriure's al mateix dia, cosa habitual en d'altres marxes, per tant afanyeu-vos a fer la inscripció per internet a la plana web dels organitzadors . Està previst que el nombre e participants superin els 200, poca broma.

A garrotxa.info ja ens hem apuntat per anar a estirar les cames pels magnífics corriols de la Moixina, que cal dir que ens els sentim com si fossin els menjador de casa nostra. Ens donen bon moments les tardes de primavera i tardor on anem a córrer, suar i on ens refresquem la cara al rec de Revell, que porta l'aigua que surt de la Font de la Déu i genera els aiguamoixos de la Moixina. Estem segurs que enamorarà als qui vinguin a córrer de fora, esperem també que tots respectin l'entorn tal i com es mereix.

Per cert, no deixeu de visitar el Parc Nou, espectacular paratge natural al mig de la ciutat a aproximadament 300 metres caminant del punt d'inici de la cursa i on podreu dinar o fer el cafè, així com visitar el museu dels Volcans, o jugar amb les oques.. un espai per tota la família.

Vídeo presentació d'alguns trams del recorregut de la cursa per la Moixina.

Fotos de la Cursa de la Moixina 2013

Ja tenim les fotos de la marxa de la Moixina 2013, només resta felicitar als organitzadors pel bon recorregut i l'agradable matí que hem passat. Per cert, nosaltres no ens hem passat cap marca i hem seguit tota l'estona el cami correcte.