Garrotxa.info Logo

Caminada de la Creu Roja a les ermites del Corb

Les ermites del Corb i el volcà Racó en una caminada solidària.

El proper Diumenge dia 26 d'Octubre de 2014 a les 9h tenim una d'aquelles cites a les que no es pot faltar. La Creu Roja ens convida a passejar o córrer per la Garrotxa i descobrir paisatges de tardor.

Aquesta vegada amb un gran al·licient, el de veure els colors dels faigs de les ermites de Sant Miquel i Sant Martí del Corb, el volcà Racó i també amb una bona finalitat, la de col·laborar amb els projectes d'alimentació infantil de la Creu Roja. La marxa solidaria recollirà diners i suports per a combatre la falta d'aliments bàsics que pateixen els nens i nenes del nostre entorn més proper, i ho farà mitjançant la inscripció a la marxa, que serà de 7 euros, i de les aportacions de tots els qui no caminen però que es vulguin sumar a la iniciativa solidaria. Inscripcions al mateix lloc uns minuts abans de la sortida.

Recorregut de la marxa de la creu Roja 2014.

La caminada de 12,5km , que s'espera fer en unes 3 hores, sortirà de la Creu Roja, situada al carrer Honduras (Al costat del pavelló d'esports d´Olot), enfilarà cap a Costa de Pujou, volcà Cabrioler, la falda de la Serra del Corb, ermita de Sant Martí del Corb, ermita de Sant Miquel del Corb, pujada al volcà Racó, veïnat de poca farina, la Moixina i arribada al mateix punt de sortida.

La ruta estarà degudament senyalitzada, així que es podrà fer caminant o bé corrent al ritme de cadascú. Durant la marxa hi haurà avituallament, i al finalitzar patates d'Olot per a tothom. Vinga caminaries i corredors, que no podem faltar.

Demanem un esforç per compartir la convocatòria de la Creu Roja amb els vostres amics, ja sigui de paraula o per les xarxes socials i fer que entre tots la marxa sigui un èxit d’assistència. Gràcies per compartir les coses bones de la Garrotxa, les seves marxes populars, i en aquest cas, també una bona causa.