Garrotxa.info Logo

Marxa de Benavent 2014

Marxa de Benavent 2014 a Font Pobra.

La marxa de Benavent de 2014 (Olot) ens portarà a enfilar-nos al volcà de Font Pobra, a la zona volcànica de la Garrotxa en una matinal de 20 km de recorregut que traspassarà el cor de la fageda d'en Jordà i que sortirà del barri de Benavent entre 7 i 8 del matí de Diumenge 25 de Maig. La organització contempla unes 5 hores de caminada efectiva, o com a mínim això ha quedat registrat en el track de wikiloc amb la ruta que ha compartit en Carles (clic per veure la ruta).

Així doncs, reserveu el diumenge matí per anar a treure la pols a les sabates i gaudir d'aquesta primavera que ja apunta a estiu entre els faigs i els volcans de casa nostra. El preu d´inscripció a la marxa popular de Benavent és de 5 euros i la organització ha anunciat esmorzar calent. Els organitzadors han deixat una via de contacte a través d'email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i també al seu facebook https://www.facebook.com/avvbenavent.benavent a consultar en cas de mal temps o novetats.

Àlbum de fotos de la marxa de Benavent 2014.

Compartim l'àlbum de fotos de la marxa de Benavent 2014, 180 caminaires i un àlbum de fotos que compartim.

Foto de la fageda d'en Jordà i la ciutat d´Olot al fons, foto des de les proximitats de Font Pobra, punt més alt de la caminada de Benavent d'enguany. Gràcies Joteno per la fotografia de la tardor passada, on el faig ja canviava el color de fulla.benavent

Ruta de la Marxa de Benavent 2014.

Local de Benavent, Can Gambot, Sagrada Família, Can Bastans, La Cot, Font Pobra, Cooperativa La Fageda, Can Batet, Restaurant l'Arç i tancar la ruta circular i finalitzar els 20 km al local de Benavent.

benavent-fontpobra

Fotos de la caminada popular de Benavent 2014.

Tindrem les fotos el mateix dia de la caminada, però de moment ens podem conformar amb una foto tot pujant a Font Pobra, vista cap a La Cot. Foto cedida per Joteno. També tenim un vídeo de l´edició 2013, però no n'estem massa orgullosos de la definició. Aquell dia ens vam lesionar fent el recorregut corrent i ens vam estar uns mesos parats. Aquest any caminem. : )

 La-cot-Marxa-Popular-Benavent

Que no saps arribar al barri de Benavent d' Olot?

És relativament senzill, agafa el vial Sant Jordi d´Olot i busca el cartell de "Caminada", si vens de Girona serà abans d´arribar a la Gasolinera BP, si vens de Vic serà després. Molt més divertit és anar-hi a cegues i seguir als cotxes que vegis davant teu pel vial (pots acabar en un after o a la caminada), o com a última opció i menys divertida o emocionant, mira/busca el següent mapa.

Mapa benavent

Gràcies per ajudar-nos a difondre aquesta marxa popular de la Garrotxa, ja sigui de paraula o a les xarxes socials i/o afegir el vostre comentari a peu de plana. Esperem ser forces caminants, que els temps aguanti el suficient per deixar-nos completar el recorregut i fer un bon esmorzar.