Garrotxa.info Logo

Caminada dels Hostalets de Bas 2015

XI Caminada dels Hostalets de Bas, 12 Abril de 2015.

El Diumenge 12 d'Abril es caminarà la marxa o caminada popular dels Hostalets de Bas. No cal dir que els entorns asseguren una matinal per gaudir dels bons paisatges i els racons de la Garrotxa. Tot seguit reproduïm la carta que ha enviat la organització de la caminada per tal de convocar a l'edició d'enguany, que amb un recorregut de 17km i 1000 metres de desnivell visitarà la Serra de Llancers. Sortida a les 7h30m de la plaça del poble d'Hostalets.

Serralada de Llancers en la marxa dels hostalets 2015

A la foto: Serra de Llancers coberta pels núvols de la "barra de ponent".  Santa Magdalena, pic dels llops i Puigsacalm a la part dreta i destapats.

Carta i recorregut de la caminada dels Hostalets 2015.

"Benvolguts excursionistes:

De nou ens dirigim a vosaltres per convidar-vos a passar una bona diada a les nostres contrades, tant estimades i tant desconegudes alhora, per tal que a tots nosaltres puguem conèixer una mica més uns quants racons del nostre entorn més proper.

Així ho volem aconseguir engrescant-vos a participar a la XI Caminada dels Hostalets de Bas, que en el recorregut d'enguany us proposem donar la volta a la sempre interessant Serra dels Llancers. Hi pujarem per la seva banda obaga en la que hi trobarem boniques gorgues i rieres, corriols que s'enfilen i s'endinsen en bucòliques fagedes i que, a poc a poc, ens anirà apropant a Coll de Bracons. En el tram de tornada podrem gaudir de les millors vistes de la nostra vall així com de les comarques veïnes, tot passejant per la sempre encantador fageda de la Grevolosa.

Volem recordar-vos que la organització tindrà preparat un bon esmorzar i un bon nombre d'avituallaments per tal de fer la passejada més agradable i així evitar-vos portar més del necessari a la motxilla. Volem informar-vos també que aquest any us tenim preparada una petita sorpresa a la mateixa sortida de la Caminada.

Inscripcions el mateix dia de la Caminada fins a les 8h del matí, o bé als tel, 676968737 ( Lluís) - 629950693 (Anna), o bé al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la."

A la foto: La serra de LLancers a l'esquerre, Coll de Bracons a la part central i Puigsacalm a la dreta.

Gràcies per ajudar-nos a compartir a les xarxes socials  la caminada del Hostalets 2015. Afegim aquesta marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2015. Article compartit per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?

Marxa Hostalets

 A la foto: Vista de Serra de Llancers des del Puigscalm. Foto de Joteno.  Moltes gràcies per compartir.

  • tosca


    Bosc de Tosca
  • morrot


    Morrot
  • bianya


    Vall de Bianya
  • montagut


    Montgut
  • 24h


    24 Hores Muntanya
  • 3Onco


    Run4Càncer Olot
  • 2Beuda


    Marxa popular de Beuda
  • 1Nadalenca


    La marxa Nadalenca